Despre noi
 
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!
 
S.C. AKTIS TIPOGRAFIE - AMBALAJE S.R.L. si echipa de management avand o experienta de 15 ani in domeniul poligrafic, va pune la dispozitie cea mai moderna tipografie din tara cu o dotare tehnologica de exceptie, utilaje comandate la cel mai important targ de industrie poligrafica - Drupa (Germania), 2008.

Montajul utilajelor a fost facut in ianuarie 2009.m;

Societatea noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001, conform Certificat Nr.535C (vezi certificat)

Dispune de o hala de productie de 1500 mp in incinta parcului industrial Faur, in apropierea statiei de metrou Republica.

Tipografia poate lucra pe toate tipurile de hartie: offset, monocretat, dublucretat, triplucretat, cartoane duplex si triplex, precum si pe cartoane speciale, de la 80 g/mp pana la 900 g/mp.

Un alt avantaj este faptul ca prin linia automata de caserat, putem face caserari pe carton microondul tip II si III, precum si pe alte tipuri de suport: mus, foam, astfel incat putem asigura toate tipurile de cutii de prezentare, cutii de ambalat, stand-uri etc.

Viteza maxima de productie a masinii de tipar este de: 16.000 coli 70 x 100 cm/ora.

Noi putem produce pentru firma Dvs. de la carti de vizita, foi cu antet, pliante, brosuri, reviste, mape de prezentare, afise, etichete, flyere, calendare, block notes, print indoor sau orice alt produs de papetarie personalizat pana la cel mai complex ambalaj sau produs tiparit.

Transportul este gratuit in limita a 50 km, pentru orice alta distanta achitati doar contravaloarea combustibilului sau taxa curierat.

In speranta unei colaborari avantajoase pentru compania Dvs., va multumim pentru interesul acordat.
« « « prima pagina
sus ^